kantoor

Alles wat je nodig hebt voor op kantoor

Klussen

Drukkerij in de buurt

Drukwerk en signing

Welk merk of soort auto je ook rijdt. Autobelettering is altijd een goede keuze om uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen. Of je nou één voertuig wilt beletteren of een heel wagenpark, je kunt altijd rekenen op een snelle en professionele service. Wij verzorgen voor jou het gehele proces: Van ontwerp, tot productie, tot de plaatsing van de belettering. Geen uitdaging is voor ons te gek. Magneet ontzorgt je helemaal! Je kunt erop rekenen dat de autobelettering wordt uitgevoerd door professionals. Wij zorgen ervoor dat de belettering bubbelvrij en met zorg wordt aangebracht. Zo ben jij verzekerd van het beste eindresultaat. Natuurlijk geven wij garantie op de autobelettering. Voor de belettering werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen.

Elektro herstelling

Herstellen
Goed voor het milieu en portemonnee.


Stoomstrijkijzer / generator
Perfect Draft Philips
Senseo koffiezetapparaat
Microgolf / combioven

Geen herstelling = geen kosten

Video

Ergonomische werkplek

Onze professionals verzorgen een compleet assortiment ergonomische producten aan bedrijven en particulieren, ter verbetering van de werkplek. Met ruim 20 jaar kennis en magazijnen in Nederland en Duitsland, weten wij alles over ergonomische artikelen om uw thuisswerkplek verantwoord vorm te geven. Wij onderscheiden ons met 20 jaar ervaring, onze medische ervaring, klantvriendelijkheid en onze toewijding om in onze webshop of bij u op kantoor situaties te signaleren. Daarmee voorkomen wij rsi problemen én verhoogt u uw productiviteit. Hieronder een aantal weetjes om de werkplek goed in te stellen.
  • Ergonomische laptopstandaard Bij intensief gebruik van de laptop vermindert een laptophouder de kans op nek- en rugklachten. Een laptop geeft de vrijheid om te werken waar je wilt.

Webshop ergonomische producten

ergonomische-laptopstandaard ergonomische-kantoorartikelen

Commerciele info